dnes je 21.11.2024

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Nastavenie stravného zamestnancov z hľadiska účtovania od 1.9.2022

30.9.2022, , Zdroj: Verlag Dashöfer

2022.09.2.3 Nastavenie stravného zamestnancov z hľadiska účtovania od 1.9.2022

Ing. Ivana Glazelová

Otázka:

Máme 3 formy poskytovania stravy:

-teplé jedlo od dodávateľa strava 4,05 € náklad zamestnávateľa 55%......... 2,23 €.

-stravovacia poukážka 4,80 € náklad zamestnávateľa 55% ............ 2,64 €

-finančný príspevok 2,64 € .

Je to takto možné?

Alebo aj v prípade teplej

Prístup k tomuto dokumentu majú len predplatitelia.
Objednávka

Nejväčšia on-line knižnica na Slovensku

Ako funguje predplatné?

  • Prístup získate ihneď po uhradení faktúry. 
  • Ak nie ste u nás registrovaní, registráciu Vám založíme
    automaticky priamo pri objednávke.
  • Ako predplatiteľ sa môžete do produktu kedykoľvek 
    a odkiaľkoľvek prihlásiť.
  • Viac o produkte zistíte na tejto stránke.